Leonoor deelt


In

Leonoor deelt

schrijf ik over mijn levenservaringen, onze woongroep Contact & muziek, ons sociaal bewustwordingsproces, muziek, de overstap die we maken naar lichtvoeding, contact met mijn ouders, het overlijden van mijn broer en een jaar later mijn zus, die 11 jaar bij ons heeft gewoond, mijn gedachten over het leven en dood, contact met andere dimensies en vlinders.
We leven in een waanzinnige maatschappij, waar mensen die problemen als slechte voeding, bestrijdingsmiddelen, de afschuwelijke werkingen en gevolgen van medicijnen en vaccinaties bespreekbaar maken, het zwijgen wordt opgelegd en hun leven zelfs niet meer zeker zijn.

Zolang we niet onze twijfels, ervaringen en problemen met elkaar gaan delen kan de macht van geld, bezit, wapens, chemische middelen, voedselindustrie, de farmaceutische industrie, in ons leven heel veel schade aanrichten.

Als we bezig gaan met liefde, delen, mediteren, muziek maken, zingen, openstaan voor andere dimensies, openheid, praten, schrijven, contact met elkaar, ook via internet, zoeken naar andere, nieuwe en oude wegen met elkaar verbinden, natuurlijke manieren van leven, genezen, ons leven een positieve wending geven, komt er liefde, bijzondere ervaringen en wonderen in ons leven.


Ik ben heel dankbaar dat ik dit kan delen met mijn huisgenoten Marthe en Erik. We zijn elke dag dankbaar voor ons prachtige, moeilijke leven en de diepe verbondenheid met elkaar. Op onze website www.contactmuziek.nl kun je veel over onze bijzondere leven lezen, zien en luisteren.


dinsdag 26 april 2016

De schrikbarende gevolgen van vaccinaties beginnen steeds meer naar buiten te komen


Zie ook deze lezing van Hans Moolenburgh arts, 90 jaar, van 30 januari 2016

https://www.youtube.com/watch?v=vdiP-UVfvJ0&feature=youtu.be

Het neefje van 5 jaar van onze overbuurvrouw (inmiddels verhuisd) is op de dag dat hij gevaccineerd werd overleden. Zijn ouders durven zelfs niet eens te zeggen dat ze denken (weten) dat het door de vaccinatie komt. Dat vind ik helemaal erg, naast het verschrikkelijke verdriet, dat ze zelfs niet tegen de arts iets mogen/durven zeggen. Dat gaat toch veel en veel te ver?
 
Dat kinderen ziek worden en zelfs overlijden blijkt nog steeds geen reden om te gaan beseffen wat vaccinaties doen en openbaar te maken wat er nu echt in de vaccinaties zit. Wat moet er nu nog gebeuren voordat we tegen het systeem van bangmakerij ingaan, dat vaccinaties nodig zijn en je kinderen ziek zullen worden, als ze niet gevaccineerd worden. Kinderen overlijden DOOR de vaccinaties, maar dat mag niet gezegd worden. Hoe is het mogelijk dat nog bijna niemand die bezig is met vaccineren kritisch is. Wat uit liefde gebeurt is van een heel andere orde dan wat nu gebeurt. Maar gelukkig gaan ouders steeds meer naar buiten komen met hun verhalen en daar zal ook uiteindelijk de echte verandering door komen.

Zie ook het verhaal over de dood van Freek Hagoort (8 jaar):
http://www.meerwetenoverfreek.nl/
en http://www.vaccinatieraad.nl/2013/12/overleden-na-bmr-vaccinatie-freek/ en http://www.klassiekehomeopathie.nl/sterfgevallen-door-vaccinaties-worden-verzwegen/

 

Onbegrijpelijk en ongelooflijk wat erin vaccinaties zit:


Gek genoeg is dat de giftigheid van vaccins nooit echte vragen oproepen. Ze zijn vaak giftiger dan de chemo, die het immuunsysteem vaak al helemaal lam legt.

 

- verzwakte of gedode ziektekiemen van difterie, kinkhoest, tetanus en polio.

 

De DKTP prik krijgt een kind in de 3e, 4e, 5e maand en nog een keer op de leeftijd van 11 maanden, met de bedoeling dat je lichaam antistoffen gaat maken tegen deze ziektes. Alleen al het idee dat je baby's die net geboren zijn wil belagen met gif om hen te activeren antistoffen aan te maken. Waar gaat alle energie dan naar toe? Hoe is dit voor een baby, wat betekent dit voor een moeder als haar baby huilt, hersenhuilen is ook al een term die 'gewoon' is geworden.
Kinkhoest-vaccin wordt door wetenschappers gebruikt om bij laboratorium dieren opzettelijk hersen(vlies)ontstekingen te veroorzaken. Het zogenaamd 'normale' hersenhuilen van baby's na hun DKTP-prik houdt hiermee verband.Waar het virus op gekweekt is, bijkomende vervuilingen door het kweken en ook gevaarlijke weefselfixeermiddelen, kwikverbindingen en andere zware metalen maken de vaccinaties nog schadelijker.

 

- kwik is één van de meest giftige zeer metalen (30 ml is al dodelijk), aluminiumfosfaat, aluminiumhydroxide

- formaldehyde wordt ook gebruikt om lijken te conserveren en is giftig als je het binnen krijgt.  

- antibiotica (uitbreiding van gifstoffen)  

- gelatine (varkensbeenderen)

- erfelijk materiaal, waar de vaccins op gekweekt worden:


De ene keer worden de vaccins gekweekt op niercellen van apen, die soms zelfs besmet bleken met het SV40 (Simian Virus 40), een kankerverwekkend virus, waar miljoenen mensen mee worden geïnfecteerden. Een andere keer worden de vaccins gekweekt op cellen van honden en hamsters.


Dat
SV40 virus is gevonden in botkanker, hersentumoren, longkanker en leukemie, waardoor ze erachter zijn gekomen hoe die vaccins gekweekt worden. Dat is gebeurd door ouders, die doorgingen na het overlijden van hun kind om onderzoek te laten verrichten, omdat ze het echt wilden weten wat er gebeurd was. Ook baby’s krijgen dit virus! Ouders hebben ontdekt dat de hersentumor van hun baby is veroorzaakt door de apenvirus SV40, http://www.ouralexander.org. Een viroloog Maurice Hillman en directeur van een groot farmaceutisch bedrijf Merck wist al in 1957 van de vervuiling van poliovaccins. In 1957 is mijn vriendin Gerda geboren, ze is overleden aan een hersentumor in 1993, toen ze 36 jaar was. Ik ben toen in een diep eenzaam dal gekomen en dat heeft misschien zelfs wel en verband met de vaccins! Wat een besef en wat is het moeilijk om dit allemaal te beseffen en mogelijke verbanden te ontdekken.

Gelukkig wordt mijn gevoel over niet inenten steeds meer bevestigd omdat er steeds meer informatie komt over de afschuwelijke gevolgen van vaccinaties, net zoals ik de werking van medicijnen veel meer kan zien en beseffen doordat ik me erin verdiept heb. Ook beginnen we steeds meer te begrijpen wat vaccinaties gedaan hebben voor Marthe, één van onze huisgenoten, en hoe het contact met haar ouders daar mogelijk ook door verstoord is geraakt. Zij is als kind veel ziek is geweest (nu nooit meer). Ze had oorpijn, buisjes gekregen, last van eczeem, als kind onbedaarlijk gehuild en geschreeuwd, bijna niet meer te stoppen. Niemand had eigenlijk enig idee had wat er aan de hand was. Er werd verteld dat ze reuma zou hebben. Ze is van de ene naar de andere arts is gegaan, heeft in het ziekenhuis heeft gelegen, veel medicijnen heeft geslikt en, wat we nu steeds meer gaan beseffen, gevolgen heeft gehad van de vaccinaties.


Wij hebben een keer muziek gespeeld voor geestelijk en lichamelijk gehandicapten in zorginstelling de Heijgraeff in Woudenberg in 2009. Een moeder vertelde dat haar zoon, toen 40 jaar en helemaal spastisch, een gezond kind was, maar na de inenting van haar zoon wist en voelde dat het niet goed ging, maar ze werd niet geloofd!!! Zo gaat het veel vaker, mensen die waarschuwen worden niet geloofd en zelfs uitgelachen, heel erg. Dat moet echt stoppen, luisteren en altijd alle klachten serieus nemen, als een kind doodgaat is er echt reden om na te denken en af te vragen waar we mee bezig zijn. Ga kijken, lezen en onderzoeken, wat er nu echt in die vaccinaties zitten. Er is altijd verzet tegen mensen, die zelf nadenken.


Ik kan alleen maar zeggen laat je niet wijs maken dat vaccinaties ergens goed voor zijn. Kinderen worden door vaccinaties al heel vroeg met geweld in aanraking gebracht. Wat dat doet met baby's, kinderen en hun ouders, die zelf dit ook hebben meegemaakt, is nog nauwelijks een onderwerp van gesprek. Ik heb zeer waarschijnlijk aan mijn eigen vaccinaties een afschuw voor naalden en het weghalen van mijn neusamandelen een afschuw voor snijden in mensen overgehouden. Ik heb een diep gevoel dat ik niet wil dat iemand maar een ander mens met naalden of door te snijden in een lichaam schade aandoet. Ik kan er helemaal niet tegen dat we kinderen dit aan (willen) doen.


lieve groeten
Leonoor
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: