Leonoor deelt


In

Leonoor deelt

schrijf ik over mijn levenservaringen, onze woongroep Contact & muziek, ons sociaal bewustwordingsproces, muziek, de overstap die we maken naar lichtvoeding, contact met mijn ouders, het overlijden van mijn broer en een jaar later mijn zus, die 11 jaar bij ons heeft gewoond, mijn gedachten over het leven en dood, contact met andere dimensies en vlinders.
We leven in een waanzinnige maatschappij, waar mensen die problemen als slechte voeding, bestrijdingsmiddelen, de afschuwelijke werkingen en gevolgen van medicijnen en vaccinaties bespreekbaar maken, het zwijgen wordt opgelegd en hun leven zelfs niet meer zeker zijn.

Zolang we niet onze twijfels, ervaringen en problemen met elkaar gaan delen kan de macht van geld, bezit, wapens, chemische middelen, voedselindustrie, de farmaceutische industrie, in ons leven heel veel schade aanrichten.

Als we bezig gaan met liefde, delen, mediteren, muziek maken, zingen, openstaan voor andere dimensies, openheid, praten, schrijven, contact met elkaar, ook via internet, zoeken naar andere, nieuwe en oude wegen met elkaar verbinden, natuurlijke manieren van leven, genezen, ons leven een positieve wending geven, komt er liefde, bijzondere ervaringen en wonderen in ons leven.


Ik ben heel dankbaar dat ik dit kan delen met mijn huisgenoten Marthe en Erik. We zijn elke dag dankbaar voor ons prachtige, moeilijke leven en de diepe verbondenheid met elkaar. Op onze website www.contactmuziek.nl kun je veel over onze bijzondere leven lezen, zien en luisteren.


dinsdag 5 april 2016

Vaccinaties


Er is op dit moment heel veel gaande over de gevaren vaccinaties.

Vragen en nadenken wat vaccinaties doen, is eigenlijk heel erg dat we daar mee bezig moeten zijn. Het vraagt heel veel (negatieve) energie en houdt ons tegen om aan ons leven toe te komen.

Wij zijn met onze woongroep Contact & muziek 10 april 2016 naar een lezing geweest van Aart-Jan Breed, de schrijver van het boek 'Dodelijke leugens, artsen en patiënten misleid' en hebben we ook gezongen. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat bijwerkingen van medicijnen een misleidende term is. Het zijn gewoon werkingen die niet goed uitkomen en worden daarom bijwerkingen genoemd, een eye-opener.
 
Hans Moolenburgh, huisarts van inmiddels 90 jaar!, zou er die middag misschien ook bij zijn, maar omdat dat toch teveel was voor hem, heb ik hem mijn boek Contact met de ziel, wat gaat over mezelf, contact met de vlinders, onze woongroep en muziek, opgestuurd en twee dagen later een mooie handgeschreven reactie gekregen. Zie op ook onze website bij reacties:
 
Hans Moolenburgh, heeft ervoor gezorgd dat de fluor uit het drinkwater is gehaald en vertelt over vaccinaties, die steeds meer het immuunsysteem aan het verzwakken zijn. Vaccinaties beginnen schrikbarende gevolgen te hebben, dat komt steeds meer naar buiten. Op 30 januari 2016, was er een lezing van Hans Moolenburgh.

Het neefje van 4 jaar van onze overbuurvrouw (inmiddels verhuisd) is op de dag dat hij gevaccineerd werd overleden. Ouders durven zelfs niet eens te zeggen dat ze denken (weten) dat het door de vaccinatie komt. Dat vind ik helemaal erg, naast het verschrikkelijke verdriet zelfs niet tegen de arts iets mogen/durven zeggen. Dat gaat veel te ver. 

Dat kinderen ziek worden en zelfs overlijden blijkt (nog) geen reden om te gaan beseffen wat vaccinaties doen en openbaar te maken wat er nu echt ingespoten wordt. Zie ook het verhaal over de dood van Freek Hagoort (8 jaar).
http://www.meerwetenoverfreek.nl/ en http://www.vaccinatieraad.nl/2013/12/overleden-na-bmr-vaccinatie-freek/ en http://www.klassiekehomeopathie.nl/sterfgevallen-door-vaccinaties-worden-verzwegen/ 

Wat er in vaccinaties zit, is echt erg: kwik, aluminiumfosfaat, formaldehyde (gebruikt om lijken te conserveren, giftig als je het binnen krijgt, gelatine (van varkensbeenderen gemaakt), antibiotica, erfelijk materiaal waar de vaccins op gekweekt worden: niercellen van apen. Cellen, die het SV40 virus bevatten, een kankerverwekkend virus waar miljoenen mensen mee worden geïnfecteerden, honden en hamsters. Dat SV40 virus wordt gevonden bij botkanker, hersentumor, longkanker en leukemie. Ook baby’s krijgen dit virus, ouders hebben ontdekt dat de hersentumor van hun baby is veroorzaakt door het apenvirus SV40; http://www.ouralexander.org.

Wij, de woongroep Contact & muziek, hebben gespeeld voor gehandicapten in zorginstelling de Heijgraeff in Woudenberg in 2009. Een moeder vertelde dat haar zoon, toen 40 jaar en helemaal spastisch, een gezond kind was, maar na de inenting van haar zoon wist en voelde dat het niet goed ging, maar ze werd niet geloofd!!! Zo gaat het veel vaker, mensen die waarschuwen worden niet geloofd en zelfs uitgelachen, heel erg. Dat moet echt stoppen, luisteren en altijd alle klachten serieus nemen, als een kind doodgaat is er echt reden om na te denken en ons af te vragen waar we mee bezig zijn. Ga kijken lezen en onderzoeken wat er nu echt in die vaccinaties zitten. Er is altijd verzet tegen mensen, die zelf nadenken.

Iedere waarheid doorloopt drie fasen:

In de eerste wordt erom gelachen,
In de tweede wordt ze aan alle kanten aangevochten,
In de derde wordt ze als een vanzelfsprekendheid geaccepteerd.

Arthur Schopenhauer
Duits filosoof (1788-!860)

Ik kan alleen maar zeggen, laat je niet wijs maken dat vaccinaties ergens goed voor zijn. Kinderen worden al heel vroeg met geweld in aanraking gebracht. Ik heb aan mijn eigen vaccinaties waarschijnlijk het gevoel over gehouden dat ik niet wil, dat iemand maar een ander mens met naalden of door te snijden in een lichaam, schade doet. Ik kan er helemaal niet tegen dat we kinderen dit aan (willen) doen.

Gelukkig wordt mijn gevoel over niet inenten steeds meer bevestigd, omdat er steeds meer informatie komt over de afschuwelijk gevolgen van vaccinaties, net als medicijnen meer en erger is, dan ik een paar maanden geleden nog dacht. Ook vanwege Marthe, één van onze huisgenoten, die al vanaf kind veel ziek is geweest (nu nooit meer) en van de ene naar de andere arts is gegaan, veel medicijnen heeft geslikt en hierdoor we nu steeds meer gaan beseffen welke gevolgen de vaccinaties heeft gehad.

Op internet is gelukkig steeds meer te vinden
Dr. Palevsky, http://www.drpalevsky.com een bekend kinderarts uit New York is één van de weinige mensen die een wetenschappelijk en overtuigend verhaal heeft dat duidelijk maakt dat het zinvol is om nog eens na te denken over vaccineren. Een Nederlands artikel: 
http://leefbewust.nu/kinderarts-ontmaskert-mythes-rondom-vaccinaties-1/

Zie ook de video van Dr. Mercola en Dr. Palevsky http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/11/14/Expert-Pediatrician-Exposes-Vaccine-Myths.aspx

Dr. Palevsky startte zijn onderzoek naar de gevolgen van vaccinaties ongeveer 10 jaar geleden, nadat bezorgde ouders hem in zijn praktijk opzochten. 

Hoe een conventioneel arts er toe komt te accepteren dat vaccinaties schadelijk zijn.

"Op dezelfde manier ben ik ook met mijn neus op de feiten gedrukt. Een moeder van een gezin, waarvan ik de arts was, volhardde in haar beweringen over de nadelige effecten van vaccinatie bij haar kind. Ik dank God dat ik naar haar luisterde. Het is tragisch dat er veel arrogante doktoren zijn, die zelfs de aantijging dat er iets mis kan zijn met vaccinaties, als een onmogelijkheid beschouwen."

De meeste kinderartsen worden geïndoctrineerd om ouders te vertellen dat klachten na een vaccinatie door toeval of een samenloop van omstandigheden komt. Hoe komt het dat er zo veel van deze ‘samenlopen’ zijn?

Dr. Palevsky:
“Het is hartverscheurend, omdat ik veel van deze kinderen gezien heb, die een normale ontwikkeling hadden, die het goed deden, die spraken, en die na een vaccinatie geen oogcontact meer konden maken, opgehouden waren met praten, die astma en allergieën ontwikkelden. De ouders van deze kinderen konden nergens heen en de doktoren vertelden hen dat zij niet wisten waarover over zij het hadden."

interview met Dr. Larry Palevsky:
Nederlands ondertiteldIn de medische literatuur is te lezen dat er veranderingen in het immuunsysteem optreden na vaccinaties, vooral bij kinderen jonger dan een jaar. Meer en meer wetenschappelijke literatuur wordt uitgegeven over kinderen die chronische ziek worden en wiens immuunsysteem als gevolg van vaccineren beschadigd is. Of de vaccinaties de enige oorzaak zijn of bijdragen tot de beschadiging van het immuunsysteem, onderzoek wijst uit dat het verband er wel degelijk is. Wanneer ik kritisch kijk naar de onderzoeken van de ‘American Academy of Pediatrics’ en de CDC, die beweren dat er geen verband is tussen vaccinaties en autisme, of tussen vaccinaties en astma, moet ik concluderen dat deze studies niet volgens wetenschappelijke standaard opgezet zijn.


Er komt steeds meer bewijs over de samenhang tussen en autisme. De Amerikaanse arts, Dr. Stephanie Seneff legt uit dat vooral de toename van aluminium in vaccins BMR autisme heeft doen ontstaan.

Steeds meer artsen die onderzoek doen naar het verband tussen vaccinaties en autisme of naar medische alternatieven zoeken worden vermoord.

Mysterious death”: Gepubliceerd op 27 juni 2015
Dr. Jeff Bradstreet, een arts, die autisme met vaccinaties verbindt, is dood gevonden met een schotwond in een rivier. 

Dr. Jeff Bradstreet hielp families van wie de kinderen gezondheidsproblemen hadden na immuunvaccinaties. Hij werd een onderzoeker naar autisme nadat zijn eigen kind autistisch werd na een vaccinatie. 

Al 13 artsen overleden of vermoord:
https://www.youtube.com/watch?v=pc9_TNAIczc

Nederlandse websites, informatie en boeken over vaccins:

alternatieven voor vaccineren
http://blog.conamore.com/special/de-alternatieven-voor-vaccineren-op-een-rijtje/

homeopatisch arts over vaccinaties
http://www.tinussmits.nl


drie boeken:

Vaccin Vrij!
Door Frankema


Vaccinaties doorgeprikt
Cisca Buis / Noor Prent / Tineke Schaper


Vaccinatie is geen immunisatie
Tim O'Shea


 


een recensie van arts Hans Moolenburgh over Vaccinaties doorgeprikt
lieve groeten, Leonoor
contactmuziek@lombok.nlGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter: